conteng 1



























8 comments:

illusi said...

mantap gile lukisan mu..rase nak suro kau lukih muke ku je.,..

muhammad fakhrul razi said...

bole je...sila anta gamba kat aku di emel mfakhrulrazi@yahoo.com dan insyaAllah kalo aku lapang..aku lukiskan...dan jgn riso..aku akan delete serta merta gamba asal dan tak kan simpannya..kalo percayakan aku,bole lah anta.(tawaran sebelum jun je)

YaMiNa said...

apsal sblm jun aje...
huahh... ada bakat gak anta ye..
ana pun minat2 juga conteng2 nih...
tapi conteng skit2 then bawak kat comp... guna software ape tu?

muhammad fakhrul razi said...

saya nak berehat dari melukis untuk 4 tahun lpas jun ni...kebanyakannya lukisan ni dilukis guna software comic studio...tak pandai pun guna lagi...

ida_zy said...

cute le gambo pompuan bertudung pki kimono tu, leh sy amik buat avatar... :D

muhammad fakhrul razi said...

bole...(^_^)

Panaharjuna said...

Rasa macam kenal je kau ni fakhrul.Kau member www.pergh.com ke?, pakai nick apa?,familiar sangat la nama kau ni, stroke kau mengingatkan aku pada stroke wanzu, icesoul dan skynet, seakan-akan...
anyway pasal niat hang nak berdakwah dengan mata pena tu, aku ucapkan syabas la...

muhammad fakhrul razi said...

aku tak pernah jd ahli pergh.com... aku tau pasal kewujudan pergh.com pun lepas dah jadi ahli alwancomics.com, sekitar bulan januari atau februari kot... lukisan aku hanya muncul dalam group msn aku dulu dan di alwancomics.. sebelum aku letak kat frenster dan forum IPIJ.

time kasih atas sokongan anda! =)