autograf



haha... ada otograf aku.. sape nak ambik la..free jer..

biasa lah org tak popular...semua pun free..



9 comments:

amani said...

hehhehehe

muhammad fakhrul razi said...

uikss.. nape gelak..

Anonymous said...

cam perli jer

Anonymous said...

bro... tambah link nie kat lu punya blog http://tazkirah-umum.blogspot.com/

adios

Anonymous said...

sewaktu saya browse blog saudara, anak saya Dr Azzam (4 years old) berkata, canteknya....
tahniah, satu pujian buat saudara and teruskan lukisan berunsur dakwah ini.
wassalam

y said...

org tak pemes,,suma pun free,,

ahaha,,bes bes,,

y said...

fakhrul,macam mana tu,,autograf tu kau buat guna mouse ke camna?
kalu guna mouse wah hebat asia betul!!

muhammad fakhrul razi said...

ucapkan terima kasih pada anak dr azzam yer...pakcik MFR sangat hargai pujian itu dan akan terus berdakwah melalui lukisan.

to almaliyana; aku guna mouse jer kebanyakan lukisan dalam blog ni,jd signature tu pun guna mouse jugak..huhu boleh masuk hebat asia ke?

y said...

wau!!!hebat2