lawan nafsu




buat peminat kecil













*kadang kala gambar di dalam blog ini mengambil masa untuk menjelma,bergantung kepada kelajuan server anda dan server image hosting.pengunjung dinasihatkan untuk refresh beberapa kali jika tiada gambar terpapar.

autograf



haha... ada otograf aku.. sape nak ambik la..free jer..

biasa lah org tak popular...semua pun free..



hujan rahmat



....rahmat luas menanti di bulan Ramadhan...

teknik MFR STUDIO

gambar sebenar ditrace menggunakan software comic studio


kemudian diedit dalam pelbagai bentuk




akhirnya diedit menggunakan software paint shop


penghargaan buat saudari amani selaku model lukisan ini.

warna warni





satu lagi teknik tracing... atas permintaan seorang sahabat,saya lukis dan tampilkan di sini.

PERMAI JIWA

(klik pada imej untuk saiz penuh)

MFR STUDIO memohon maaf kerana tidak dapat meneruskan kerja-kerja seni dalam beberapa minggu ini kerana sibuk dalam menyiapkan beberapa kajian mengenai perang.

InsyaAllah,komik dan beberapa lukisan akan disiarkan apabila kerja-kerja itu selesai.