jaga dirimu

klik gambar untuk saiz besar

6 comments:

CaCim P0k0D0t said...

lama tak singgah sini,kenape lukisan2 dulu banyak dah takder ye ? oh, yg komik REDHA tu dah ada ke?

mfrstudio said...

banyak lukisan-lukisan tu guna tinypic.com punya hosting. peraturan tinypic.com bila gambar tu tak aktif, dia akan delete supaya tak berat server dia.

dulu blog ni pernah tutup kejap sebab ada kawan tabligh kata, melukis bukan dakwah.

tapi buka balik sebab nampak ada keperluan untuk dakwah guna lukisan ni. lagipun dah minta pandangan beberapa alim.

komik redha tu dah ada, cuma tak publish sebab lukisan dia tak best dan jalan cerita kena tukar sikit.

terima kasih sebab singgah.

CaCim P0k0D0t said...

teruskan aje menyampaikan melalui lukisan, kalau dah Allah bagi bakat, takkan taknak guna kan? lagi baik dari saya yang suka baca komik tapi tak pandai melukis ni, haha. tapi saya suka koleksi tulisan tokoh tu, terima kasih !

lianakhalid said...

Assalamualaikum...
Boleh guna lukisan kat sini utk paparan di sekolah tak? Bukan nak ciplak, cuma nak sampaikan yang baik jer...hak cipta akan dipelihara.

mfrstudio said...

waalaikumussalam warahmatullah

di sini semuanya percuma.

trademark karya mfr adalah percuma 200% tanpa perlu dikreditkan atau dihakciptakan.

semua percuma ertinya boleh ambil percuma, boleh sebar percuma, boleh guna percuma.

dari gratis selamanya gratis.

tiada izin perlu dimohon, gunalah apa-apa yang bermanfaat.

sekian.

Atie~ said...

short n sweet
i like it (: