Ar-Risalah


Alhamdulillah. Syukur pada Allah. Idea pada 31 Januari lepas berjaya direalisasikan pada hari ini (8 Februari).Hadiah untuk diri aku, untuk yang tersayang, dan seluruh muslimin muslimat di Toyama khususnya.

Walaupun jam sudah menunjukkan 2 pagi 9 Februari, tapi aku masih lagi memprint risalah ini sebanyak 45 salinan untuk disebar ke seluruh peti surat rumah-rumah pelajar Malaysia di Toyama. Mungkin subuh nanti baru berjaya sebarkan.

Tapi sebab mengupload dan mempublish di internet dan blog lebih pantas, maka aku pun upload dululah untuk tontonan diri aku sendiri. Risalah ini risalah eksklusif untuk pelajar Malaysia di Toyama,Jepun sahaja. Jadi adalah sangat tidak bijak, anda mencetaknya untuk kegunaan surau anda. Kalau nak dijadikan contoh atau inspirasi bagi aktiviti surau anda, dipersilakan. Moga semua generasi muda dapat semangat apabila tertengok risalah ini di sini.

p/s: memang lukisan risalah ini separuhnya dilukis secara cincai untuk lebih pantas siap. mesej yang utama bukan lukisan.

scroll lebih mudah dengan dekatkan kursor di bawah page, akan keluar butang ke bawah.

AR-RISALAH
Baca Fullscreen: klik
Download versi PDF: http://www.mediafire.com/?wz0xlygyhiz
Download versi Doc (print kertas B5):http://www.mediafire.com/?qmtmlnyk3cq

2 comments:

FRESHIE said...

huhu suggoi alhamdulillah!

Sweet_Purple said...

Dik,akak nak print leh x? hehe malas nak tgk kat tenet.. org tua kan...maceh dik ...mudah2an segala niat baik adik .. Allah permudahkan ek ... balik Malaysia dengan result yg gempak2 ok...