BLOG KOMIK MFR STUDIO


Alhamdulillah akhirnya berjaya juga mengumpul semula semua komik-komik karya saya yang pernah publish online dulu-dulu ke dalam sebuah blog komik. Lama dah nak buat. Susah juga nak susun set-set dan kategori komik, tapi ini lebih baik dari berterabur di merata-rata link. Harap-harap Google tak hapuskan blogger.com, sebab dah banyak harta karun karya simpan dalam blogger.com ini. Lepas ni, nak update komik pun dah lebih senang dan tersusun. Walaupun karya saya tak berapa berkualiti, tapi bila dah susun macam ni nampak menarik juga blog komik ini. Memang belum ada yang susun komik style macam ni.