Oekaki Rusydee Artz Kembali di Rindu.Org!

Alhamdulillah, nampaknya Dee sudi membangunkan semula Rindu.Org nya dengan diisi oleh Oekaki Rusydee Artz!

Ini membuka semangat buat beberapa pelukis yang merindui Rindu.Org dan Oekaki Dee. Tahniah buat Dee.

Saya juga akan terus bersemangat dengan usaha saya dan jalan saya tentunya jalan-jalan yang "free" seperti blog dan forum free ini. Sebab tentunya perjuangan gratis akan melalui jalan-jalan gratis saja.

Ini lukisan pertama saya di oekaki Dee yang terkini ini:


Selamat menyertai beramai-ramai Oekaki Rusydee Artz dan melukis online pada waktu real time secara semangat! http://www.rindu.org/

Forum Komik Dakwah dilancarkan!

Lama tak berforum untuk lukis-lukis dakwah lepas alwancomics dan rindu.org, maka...

Forum Komik Dakwah dilancarkan!

(guna free forum phpbb3 je. tpi bagus, sebab tak ada iklan mengacau macam forum free lain)




Kebebasan berforum untuk menjana idea lukis-lukis dakwah sambil menyiapkan kerja sekolah untuk adik-adik yang asyik berinternet saja tu. Membina silaturahim antara pencinta lukisan dakwah! Meh abang kakak bantu adik-adik siapkan kerja sekolah tu nanti senanglah nak melukis-lukis dengan tenang.

Bersemangatlah!


haha... idea dah banyak, sekarang yang diperlukan adalah semangat yang lebih banyak. yoshhhh!

Karya Nasihat Buat Orang Politik Malaysia 2012


Projek komik menjelang tahun 2012. Nasihat Buat Orang Politik Malaysia 2012. Apakah nasihat-nasihat berguna dari kita rakyat biasa untuk orang politik Malaysia yang boleh kita muatkan dalam komik ini? InshaAllah jika siap karya ini akan dihantar pada semua pemimpin parti-parti politik khususnya parti orang Islam.